Het Logo van de Cockpitter

Klanten

Onze klanten hebben één gezamenlijke deler: zij willen vooruit, zijn niet bang voor verandering, lopen voorop en willen markt veroveren met communicatie als sterkste en belangrijkste wapen.  Intermix helpt met Cockpitter, het meest complete marketingcommunicatieplatform als accelerator.

 

De flexibele database die de backbone vormt van Cockpitter zorgt ervoor dat elke organisatiestructuur kan worden ingepast. Communicatie is de sleutel voor elk bedrijf, Cockpitter maakt het bereikbaar en betaalbaar in het nieuwe medialandschap.

 

Met Cockpitter kunt u met gebruikmaking van een contentkalender invulling geven aan uw aanwezigheid op social media, sms-marketing initiëren, nieuwsbrieven versturen, persoonlijke blogs onderhouden en RSS-feeds genereren.

De Cockpitter is toepasbaar in iedere branche


Detailhandel en ambachten

Detailhandel en ambachten

Bouwnijverheid

Bouwnijverheid

Horeca, catering, sport en recreatie

Horeca, catering, sport en recreatie

  • Kom aan tafel
  • Fit 4 lady
  • Den overkant
  • Camping de finne
  • Brehees
  • Traiteur de culinair
Groothandel

Groothandel

Vervoer en Transport

Vervoer en Transport

Onderwijs

Onderwijs

SUCCES VANUIT

DE COCKPIT

 


“Pioniers op het gebied van internet” - Jens van de graaf

Dirk Van Lysebeth

Mondial Gifts

 

Geweldige mogelijkheden

"Ik heb eindelijk ingezien, wat de geweldige mogelijkheden zijn van de Cockpit. Schitterend programma. Wou ik toch even kwijt ….grt Dirk"

Dirk Van Lysebeth

Henk Jacobs

Makita

 

Kwaliteit als passie

De Cockpitter maakt het mogelijk om onze klanten persoonlijk te benaderen. Dat is niet nieuw, maar nieuw is wel dat we de laatste jaren door de social media een veelheid van kanalen erbij hebben gekregen.

Henk Jacobs

Annemarie Blans

Helemaalvandetaart

 

Groot bereik, weinig moeite

Het is voor mij belangrijk dat ik me kan blijven focussen op mijn passie. De Cockpitter helpt me hierbij. Met weinig moeite heb ik toch een heel groot bereik op een hele makkelijke manier.

Annemarie Blans