Het Logo van de Cockpitter

atHoning Training & Coaching

Anton Honing

"Ik help je op mijn manier om je online krachtiger te profileren om je doel beter te kunnen bereiken"

atHoning is een eenmanszaak gericht op content marketing en loopbaanbegeleiding.

Anton Honing

Anton Honing

Mijn manier:

Ik werk met 4 drijfveren waarbij ik de mens altijd centraal stel:

1. Laagdrempelig 
2. Deskundig
3. Persoonlijk
4. Praktisch

LinkedIn begeleiding en advisering
Veel particulieren (vooral werkzoekenden) en bedrijven zijn nog niet of onvoldoende bekend met de interessante kansen die LinkedIn kan bieden. Mijn ervaring is dat hier bij velen nog winst te behalen is. Of dit nu een optimaal profiel is, het gericht contacten leggen, tactisch zoeken of het inzetten van een bedrijfspagina. Het kan allemaal en daar wil en kan ik graag bij helpen.

Content Marketing begeleiding
Als nieuwe ondernemer merk ik zelf dat je met je bedrijf en product moet uitstralen waar jij voor staat en waarom klanten jou zouden moeten nemen. Dit is vaak een drempel waar je als ondernemer overheen moet. Hoe kun jij jezelf verkopen maar toch dicht bij jezelf blijven. Zodat klanten ook zien wie de mens achter de ondernemer is en waar jij als persoon met je bedrijf voor staat. Want men moet je leren kennen, mogen en vertrouwen. Om uiteindelijk je de opdracht te gunnen. 

Dit hoeft helemaal niet met uitgebreide plannen en ingewikkelde methodes en toepassingen. Mijn ervaring is dat het vooral een kwestie is van gaan doen en durven. Ik wil het simpel en overzichtelijk houden, jij als ondernemer moet een goed gevoel krijgen met welke informatie en nieuws (de content) bij je past. En waar u dus mee in beeld wilt komen. Dat is waarvoor u bij mij terecht kunt.

Loopbaanbegeleiding
Op zoek naar een nieuwe uitdaging betekent dat u in beeld moet komen. Je onderscheiden van de rest en laten zien dat jij de beste kandidaat bent voor de zoekende partij. Dat betekent vooral ontdekken waar je passie ligt en wat je kunt en wilt. Want dan heb je de ultieme focus en ga je dat ook uitstralen. Wanneer we dit samen ontdekt hebben gaan we het traject bepalen (kort en krachtig) hoe we deze nieuwe uitdaging gaan zoeken en vinden. Daar kan en wil ik je graag bij ondersteunen en begeleiden. 

Neem contact met me op
Versturen