Het Logo van de Cockpitter

Duncker & Munnikhuis B.V.

Duncker en Munnikhuis

"Kwaliteit, service, ondersteuning, begeleiding en bereikbaarheid zijn onze troeven."

Duncker & Munnikhuis B.V. is specialist in het leveren van ICT diensten voor het midden en kleinbedrijf (MKB).

Duncker en Munnikhuis

Duncker en Munnikhuis

Duncker & Munnikhuis B.V. is specialist in het leveren van ICT diensten voor het midden en kleinbedrijf (MKB). De automatiseringsdiensten van Duncker en Munnikhuis gaan van het leveren van Hardware- en Software oplossingen, Cloud diensten tot ICT Consultancy, Advisering en Implementatie diensten. Wij leveren deze diensten met een enthousiast team van medewerkers. Door uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van automatiseren, onderscheidt Duncker en Munnikhuis zich in de ICT-wereld.
Duncker & Munnikhuis B.V. kan putten uit een ruim bestand van tevreden relaties. Tot onze klantenkring behoren verscheidene ondernemers uit verschillende branches, verenigingen, zorginstellingen, bouwondernemingen etc. Uiteraard kunnen wij u op uw verzoek in contact brengen met onze relaties.
Natuurlijk willen wij graag en vrijblijvend met u van gedachten wisselen over uw kantoorautomatisering. Een offerte aanvraag voor welk automatiseringsaspect dan ook, zal u overtuigen van onze knowhow en zal u prijstechnisch zeker meevallen.

Neem contact met me op
Versturen