Het Logo van de Cockpitter

Martine van Lieshout

Van Lieshout Online Consultancy

"Droom jij ook van een geautomatiseerd bedrijfsysteem op jouw manier?"

Online marketing consultant

Van Lieshout Online Consultancy

Van Lieshout Online Consultancy

Website analyse
Heeft u al nagedacht over wat uw website voor u zou moeten doen? Een duidelijke doelstelling is stap 1 naar een functionele opzet. Om duidelijk te krijgen wat de website daadwerkelijk voor u doet kan gemeten worden. Van Lieshout Advies kan hierin adviseren . We analyseren de website en maken een plan om de prestaties van de site te verbeteren.

E-mail marketing

Een adressenbestand van actuele e-mailadressen ontbreekt in veel bedrijven. Van Lieshout Advies verzamelt e-mailadressen van al uw zakelijke relaties. Het mooiste is dat u afrekent per e-mailadres. Wilt u uw klanten uitgebreid gaan informeren met een nieuwsbrief neem dan contact op voor de meest actuele gegevens van uw zakelijke relaties.

Online marketing tools

Om uw online vindbaarheid en het bedrijfsimago een flinke boost te geven heeft Van Lieshout Advies een geweldige tool in gebruik. Een compleet op uw bedrijf aangepast programma waarin u de volledige controle krijgt over uw online marketing en uitingen die buiten u om op internet verschijnen. Deze tool is zo in te zetten dat uw hele organisatie betrokken raakt bij de marketing op sociale media.

Neem contact met me op
Versturen